• Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
    Sambata: 09:30 - 14:00
  • CALEA BUCURESTILOR 248 DN1 OTOPENI
  • 0726 905 000

Despre noi

Serviciul pentru clienți nu este doar un departament

BINE AI VENIT PE TOPCARS

Acest site a fost creat pentru a inlesni procesul de vanzare-cumparare a masinilor noi si second -hand, cat mai usor, rapid si efficient si pentru cunoasterea posibilitatilor de a achizitiona un autoturism prin plata cash sau prin sistem buy back.
Societatea Topcars este situata in OTOPENI (Calea Bucurestilor nr 248) DN1 Bucuresti- Ploiesti dupa Aeroportul OTOPENI la 800m pe partea dreapta si a fost infiintata avand ca unic obiect de activitatea comertul cu autovehicule noi si second-hand din import. Societatea are capital integral privat autohton .
Va asteptam la show room-ul de prezentare unde personal calificat va poate indruma cu professionalism in alegerea unuia dintre autoturismele disponibile pe stoc, in asa fel incat dumneavoastra sa achizitionati exact autovehiculul care sa va multumeasca estetic, tehnic si financiar. Oferim clientilor nostrii posibilitatea de a alege din parc orice tip de autoturism iar in cazul unei comenzi ferme pretul se stabileste de comun acord , oferindu-va un pret just pentru masina comandata asigurand livrarea acesteea in maxim 10 zile.
Toate autoturismele prezentate au fost verificate de catre firma noastra si sunt disponibile in show-room , nefiind rulate in tara sau sunt preluate in regim de consignatie .
La vanzare se elibereaza factura fiscala.
In decursul anilor am reusit sa ne facem cunoscuti prin calitatea autoturismelor comercializate si seriozitate, preconizand o dezvoltare rapida datorita faptului ca in Romania acest segment de vanzari second hand este foarte bine cotat, piata fiind in continua crestere. Avem avantajul ca prin investitiile facute in decursul timpului in reclame, publicitate in reviste si site-uri din domeniu auto ne-am facut cunoscuti pe piata auto second-hand acest fapt reflectandu-se in numarul tot mai mare de clienti .
Va asiguram ca fiecare autoturism achizitionat de la Topcars este o achizitie excelenta din punct de vedere a raportului calitate – pret cat si in ceea ce priveste starea tehnica a acestuia ,clientii nostrii primind o garantie da pana la 6 luni de la data vanzarii. Procesul de vanzare se poate desfasura rapid si efficient prin modalitati de plata cash sau finantari leasig pentru personae fizice si juridice.
Firma noastra colaboreaza cu cei mai seriosi si puternici operatori leasing oferind cele mai bune dobanzi si comisioane ale momentului. In sprijinul clientilor societatea noastra ofera posibilitatea de a lasa ca avans masina veche in vederea achizitionarii unui alt autoturism din showroom-ul nostru.
In intentia de a veni in ajutorul clientilor nostrii oferim posibilitatea intocmirii actelor de vanzare-cumparare cat si eliberarea de numere provizorii si asigurari RCA direct in showroom-ul nostru, pentru aceasta fiind autorizati de catre serviciul de inmatriculari Bucuresti si companiile de asigurari.

Solicita oferta rate   Discuta pe WhatsApp   Apeleaza 0726 905 000